torsdag den 28. juni 2012

EF Kick-Off Camp i Svendborg (Dag 3)

Så blev det den sidste dag - søndag. Morgenmaden var først kl 8:45, og Julia og jeg havde pakket langt det meste aftenen før, så vi kunne i det mindste sove lidt længere, end vi havde gjort lørdag. Efter vi havde pakket færdig, skulle vi gå ned og aflevere vores nøgler i receptionen, hvorefter vi skulle stille vores ting bagerst i gruppe 5s lokale, som var lige i nærheden af receptionen - og udgangen.

Efter morgenmaden, som forresten var rigtig god, gik vi ned i vores gruppelokale. Vi skulle endnu en gang snakke om forventninger. Det kan jeg ikke huske så meget af, så det springer vi let og elegant over. Bagefter skulle vi skrive et "Dear Me"-letter. Et brev til os selv, hvori vi vi skulle skrive lidt om, hvad man håbede havde sket, og om hvordan man ville klare sig. Man ville skrive lidt om sine nuværende forventninger, og selvfølgelig fortælle, hvad det dog var for et brev, man lige havde modtaget. Jeg skrev også, at vi lige havde været på camp, og om jeg mon kan huske det til den tid. Til sidst skulle man skrive nogle inspirerende ord, hvilket helt klart var det sværeste.

Kl. 11:00 skulle vi alle op ovenpå for at få lidt praktisk information fra EF kontoret. Det var mest bare en gennemgang af reglerne, men denne gang lidt mere grundigt end bare "I må ikke drikke, ryge, tage stoff, etc.". Mere i stil af at I burde gøre sådan og sådan, og så er der lige de her regler, og det her skal i undgå.

Omkring kl. 12:00 var vi færdige, og gruppe 4-6 spiste frokost. Resten af os gik til vores respektive mødesteder for at få t-shirts'ene fra campen (som jeg faktisk har på lige nu). I den næste halve time vidste vi ikke, hvad vi skulle lave, så de fleste af drengene gav sig til at spille bordtennis. Indtil bolden på mystisk vis forsvandt. De fandt så en anden bold, som egentlig burde være brugt til jonglering, som de kunne spille med.

Og så blev det endelig frokosttid. Det lykkedes også Mikkel at spilde guacamole (eller hvordan man nu staver det!) på sine bukser. Det drillede vi ham med resten af dagen.

Efter frokost skulle vi alle op i mødelokalet igen for at sige officielt farvel og tak for en fantastisk weekend. Det var rigtig hyggeligt, og der blev uddelt priser til den bedste Returnee (som jeg ikke kendte) og til den bedste gruppeleder, som viste sig, at være ingen ringere end Mikkel. Han fik en glas globus som pris.
Og så blev vi alle jaget udenfor for at gøre det her:

Så skulle der tages gruppebilleder. Først alle sammen samlet (Alle holdene):

Og bagefter (efter nogle få var gået) besluttede vores gruppe sig for at tage et gruppebillede med kun vores hold:
Bagefter fik Christoffer, Tobias og jeg en rigtig god idé: At danse vores gruppes dans. Den dans vi have brugt til EF @ Nite. Vi fik en del mennesker til at danse med. Bagefter synes de andre grupper, at de skulle gøre det samme, så der var en lille opvisning inden vi alle sammen tog hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar